Decor Lux

Decorațiuni interioare cu stil
Portofoliu

Profesionalismul şi experienţa vastă, gama variată de servicii, complexitatea lucrărilor, preţurile avantajoase, precum şi respectarea termenelor de execuţie, ne-au ajutat să atingem cele mai înalte standarde în privinţa amenajărilor interioare. Suntem orientaţi spre perfecţiune, acordăm maximă importanţă nevoilor clienţilor noştri, reuşind în acest mod să încheiem parteneriate pe termen lung şi să ocupăm o poziţie de top în domeniu.
Personalul nostru se adaptează cerinţelor dumneavoastră, reuşind să personalizeze spaţiul interior după preferinţe. În masura în care vă doriţi acest lucru, suntem dispuşi să imparţim păreri. Sfaturile şi ideile noastre vă pot ajuta să imbunataţiţi calitatea amenăjarii dumneavoastră.
Vă putem oferi sfaturi în privinţa alegerii materialelor de calitate superioară, in privinţa renovării şi amenajării.

Programul nostru de lucru este riguros, în aşa fel incât clienţii noştri să beneficieze de serviciile oferite în regim full-time, astfel ca lucrarea să fie executată în termenul stabilit.
Pentru colaborare, se va stabili o intâlnire cu clientul, în care se vor discuta detaliile lucrării. Se va întocmi un Deviz care cuprinde fiecare operaţiune în parte şi tarifele percepute pentru manoperă. Apoi, în funcţie de timpul disponibil, putem începe lucrarea dumneavoastră. Dacă o parte din personalul nostru este disponibil, se poate începe efectuarea lucrării chiar în ziua respectivă.

 

În cazul în care aveţi o lucrare mică (exemplu: aplicarea unui tapet), nu este necesară stabilirea unei întalniri înainte.
Serviciile oferite de noi sunt extrem de variate. Renovăm parţial sau în totalitate apartamente, case, vile, scări de bloc, case naţionalizate, etc

Suna acum